Lapland Hotels

Strateginen viestinnän kumppanuus

HAASTE

Valtakunnallisen hotelliketjun kokonaisvaltainen viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen. Asiakkaan tarpeena oli löytää viestintäkumppani tukemaan yrityksen liiketoimintaa, ja vahvistamaan yrityksen asemaa elämyksellisenä Lapin asiantuntijana ja Suomen suurimpana perheomisteisena hotelliketjuna.

RATKAISU

Kuukausipohjaisella yhteistyöllä tuomme asiakkaan käyttöön viestinnän palvelut ja asiantuntijuuden kokonaisvaltaisesti. Luomme viestinnän suuntaviivat strategisena kumppanina, tuotamme sisältöä asiakkaan omiin ja ulkoisiin kanaviin, osallistumme arkipäivän tiedottamiseen ja järjestämme valmennuksia kehittämään asiakkaan viestintää eri osa-alueilla. Kriisitilanteessa toimimme tiiviisti asiakkaan neuvonantajana. Kaiken tekemisen pohjana on asiakkaan tavoitteisiin nojaava viestintäsuunnitelma ja tiivis yhdessä tekeminen.

TULOKSET

Pidempiaikainen yhteistyö antaa edellytykset pitkäjänteiseen viestinnän tekemiseen, jolloin asiakkaan syvällistä tuntemusta pystytään hyödyntämään monipuolisesti ja tehokkaasti erilaisissa tilanteissa liiketoiminnallisia tavoitteita tukien. Mediaviestinnän tuloksena asiakas on saavuttanut näkyvyyttä laajasti eri medioissa. Uusi hotelli noteerattiin laajasti eri alan medioissa ja nousi vaikuttajien suosioon.

Lue lisää asiakkaastamme.