Punavuori

Palvelut

hasan communications on ansaitun median luova toimisto

hasan communications on ansaitun median luova toimisto, jossa käytössäsi on palkitut viestinnän ammattilaiset sekä maan parhaimmat strategit. Luomme näkyviä viestinnän tekoja yhdistämällä puhuttelevaa tarinankerrontaa innovatiiviseen ajatteluun ja markkinointiin.
hasan communications on osa hasan & partners Groupia, Suomen maineikkainta mainostoimistoa.

hasan communicationsin työ “Finland emojis” palkittiin vuonna 2015 parhaimpana kansainvälisenä viestintätekona Markkinointiviestinnän toimistojen liiton Communications Awards -kilpailussa, sekä Vuoden huiput-palkintogaalassa Kultahipulla digitaalisen markkinointiviestinnän ja graafisen suunnittelun kategorioissa.

Palveluihimme kuuluu:

  • Viestintästrategiat
  • Työnantajamielikuva
  • PR
  • Media- ja vaikuttajanäkyvyys
  • Kansainvälinen näkyvyys
  • Sisäinen viestintä
  • Ajatusjohtajuus
  • Valmennus
  • Sisällöntuotanto
  • Podcastit

 Työnantajamielikuva

Oletko koskaan miettinyt, mitä työntekijäsi puhuvat työpaikastaan muille? Me autamme sinua ja organisaatiotasi oikeaan suuntaan. Mielestämme työnantajamielikuva rakentuu viestinnän yhtenäisestä linjasta, nykyisten työntekijöiden tyytyväisyyden ja mahtavan työpaikkakulttuurinne ulospäin viestimisestä, rekrytointien suuntaamisesta oikealle kohdeyleisölle, nykyisten työntekijöiden osaamisen ajantasaisuudesta, ja yrityksen tai organisaation kiinnostavuudesta työnantajana.

Sisäinen viestintä

Strategian ja onnistumisen välissä on ihmisten sitoutuminen ja projektien toteutuminen. Sisäinen viestintä on oleellinen osa onnistumista, sillä jos et kerro mihin pyritään ja mitä minun pitää tehdä ei hankkeesi onnistu. Olemme auttaneet erilaisten ja eri kokoisten projektien sisäisessä viestinnässä taustoittamalla nykytilaa, luomalla sisäisen viestinnän suunnitelman, teroittamalla kärjet sellaisiksi että ne toimivat ja tuottamalla sisältöä kaikkiin relevantteihin kanaviin. Video on nykyisin usein tehokkain ratkaisu, olemme tehneet sisäisen viestinnän videoita yhdessä hasan motionin kanssa ja toisaalta kirjoittaneet käsikirjoitukset ulkopuolisen yhteistyökumppanin kanssa toteutettavaksi.

Räätälöityä luovaa viestintää ja PR:ää

Kiteytämme strategiasi, autamme viestisi äänen löytämisessä, autamme yksittäisen kampanjan sisällöntuotannossa ja saamme viesteillesi näkyvyyttä mediassa. Voimme tehdä yksittäisiä PR-tilaisuuksia, tai myös pidempiaikaista viestintäkumppanuutta, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi.