Tietoa Meistä

Olemme viestinnän mahdollisuuksiin intohimoisesti suhtautuva tiimi. Haluamme tuoda viestinnällä selkeyttä muuttuvaan maailmaan. Toimintaamme ohjaavat yhteiset arvot ovat: rehellisyys, uteliaisuus ja tahto kehittyä. Olemme ketterä joukko eri alojen asiantuntijoita ja osa kansainvälistä hasan & partners Group -perhettä. Tutustu meihin.

Pursimiehenkatu 29–31 B
00150 Helsinki
Suomi
+358 424 6711

Seuraa meitä

Asiantuntijat

Kirsi Mäki

Kirsin vapaa-aikaan kuuluu nuoren miehenalun jääkiekkoharrastuksen tukeminen idealla kuskaa, kannusta, huolla ja organisoi arki toimivaksi. Vilkkaaseen elämänmenoon kuuluu myös rakas kesäasunto ja sen tarjoama ikuinen työleiri. Omiin luksushetkiin kuuluu sisustusideoiden hamstraaminen ja joskus myös ikonisten designlöytöjen tekeminen.

Nina Pulliainen Client Operations Director +358505482477

Nina rakastaa merta. Hänet löytää usein rantakalliolta mereen hypnoottisesti tuijottaen. Nina rentoutuu parhaiten nauraen – salitreeneissä ja remonttipuuhissa. Rauman murre paistaa läpi tämän naisen puheesta, ja välillä saattaa lipsahtaa lauseita Rauman giälel. Nina arvostaa ihmisissä aitoutta ja suoraselkäisyyttä.

Saara Torri Senior Communications Manager, Client Operations +358408600603

Saara haluaa tulla isona viisaaksi ja kerää oppia maailmaa nähneiden kirjailijoiden teoksista. Virtaa arkeen Saara hakee lenkkipoluilta ja stadin pyöräteiltä – oli kesä tai talvi. Silloin tällöin Saara kuorii itsestään esiin rokkitähden ja nousee lavalle kellaribändinsä kanssa.

Sarianna Sammalisto Senior Communications Manager 0408600255

Sariannaa inspiroi suomenkielen loputtomat mahdollisuudet ja hän ilahduttaakin lähipiiriään persoonallisella verbaliikallaan, inhoten samalla turhaa jargonia. Uuden kirjan tuoksu ja uusien maailmankolkkien koluaminen saa fiiliksiin.

Aino Makkonen Communications Designer +358504114349

Aino fiilistelee uuden ideoimista innostuen mielellään aiheesta kuin aiheesta. Musiikkitaustan omaavan Ainon mielestä ei ole mitään katu-uskottavampaa kuin kuorossa laulaminen. Aino rentoutuu ruokakauppojen ja apteekkien hyllyjä tutkien tai suunnitellen massiivisia remontteja asuntoihin, joita ei koskaan osta.

Riina Rinkinen Senior Communications Specialist +358440522938

Intohimoisesti hyvään ihmisyyteen suhtautuva Riina on loputtoman kiinnostunut niin yhteiskunnallisista ilmiöistä kuin tuoreimmista meemeistä. Tämä laajasti luova persoona mäiskii metallia bändinsä kanssa ja tekee synkkää sketsikomediaa. Koiria kohdatessaan hänen puheen tuottamisensa taantuu hädin tuskin ymmärrettävälle tasolle, mutta tilanne normalisoituu nopeasti oksitosiiniövereiden laannuttua.

Piia Bertényi Communications Consultant (äitiyslomalla) -

Piia rakastaa maailmanmatkailua, kesäistä havumetsän tuoksua ja juoksua. Keväisin hän upottaa sormensa multaan ja kasvattaa pieteetillä tomaatit siemenistä taimiksi. Viikonloppuisin Piia hifistelee ruoanlaiton parissa, hyvää viiniä unohtamatta.

Punavuori