Tietoa Meistä

Olemme viestinnän mahdollisuuksiin intohimoisesti suhtautuva 10 hengen tiimi. Haluamme tuoda viestinnällä selkeyttä muuttuvaan maailmaan. Toimintaamme ohjaavat yhteiset arvot ovat: rehellisyys, uteliaisuus ja tahto kehittyä. Olemme ketterä joukko eri alojen asiantuntijoita ja osa kansainvälistä hasan & partners Group -perhettä. Tutustu meihin.

Pursimiehenkatu 29–31 F
00150 Helsinki
Suomi
+358 424 6711

Seuraa meitä

Asiantuntijat

Päivi Holmqvist Managing Director +358408600613 

Päivin maailma on luotu nautittavaksi uuden oppimisen, kaunotaiteiden ja urheilun kautta. Mitä pidempi juoksulenkki tai ooppera, sen parempi. Päivi haluaisi, että kaikki voisivat joskus kokea illallisen alppimajassa 10 tunnin vaelluksen jälkeen.

Sanna Mämmi Account Director +358408600259

Sannan viileähkö businessolemus voi hämätä. Vapaa-ajalla hän villiintyy shamaanirumpuilloissa, näyttäytyy joogaopettajana, mindfulness-ohjaajana ja elämänhallintakirjojen kirjoittajana. Turkoosin meren rannalla tai vuoristoissa viihtyvä Sanna herkistyy kauniista luonnosta.

Tea rakastaa huumoria, matkustamista ja maailman tarkkailua. Vapaa-ajalla eniten sytyttävät uuden oppiminen, rauhalliset kahvihetket ja syvälliset keskustelut – aiheesta kuin aiheesta. Laulajana Tea nauttii musiikista sen kaikissa muodoissa ja säveltää itsekin yhä silloin tällöin.

Kaarle Hurtig Creative Strategist +358440522753

Kaarle elää kohtaamisista ja kuluttaa aikaansa tuijottamalla japanilaisia puuseppävideoita tai seinää. Lisäksi Kaarle valokuvaa, tekee podcasteja tekosyynä uteliaisuudelle ja skeittaa vähemmän kuin haluaisi.

Saara Torri Senior Communications Manager +358408600603

Saara haluaa tulla isona viisaaksi ja kerää oppia maailmaa nähneiden kirjailijoiden teoksista. Virtaa arkeen Saara hakee lenkkipoluilta ja stadin pyöräteiltä – oli kesä tai talvi. Silloin tällöin Saara kuorii itsestään esiin rokkitähden ja nousee lavalle kellaribändinsä kanssa.

Karoliina Harjula Senior Content Specialist +358408600251

Karoliina elää tunteella niin töissä kuin vapaa-ajalla. Taustaltaan Karo on käyttäytymistieteilijä ja hänet tunnetaankin lähipiirissä analyyttisena keittiöpsykologina. Vauhdikkaasta arjesta nauttiva nainen lataa akut pitkillä illallisilla ystävien kanssa, vesijuoksualtaassa tai saunassa mahdollisimman kovissa löylyissä.

Laura Ström Communications Consultant +358447109338

Laura on esteetikko, joka nauttii kukka-astelmien kokoamisesta ja pölyttyneiden huutokauppa-aarteiden metsästämisestä. Hyvän huumorintajun omaava Laura soittaa usein sormirumpujaan, sillä hän tietää, että elämä koostuu pienistä ohikiitävistä hetkistä – toisinaan hän vakavoituu pohtimaan mennyttä ja tulevaa maailmaa.

Piia Bertényi Communications Consultant +358456752595

Piia rakastaa maailmanmatkailua, kesäistä havumetsän tuoksua ja juoksua. Keväisin hän upottaa sormensa multaan ja kasvattaa pieteetillä tomaatit siemenistä taimiksi. Viikonloppuisin Piia hifistelee ruoanlaiton parissa, hyvää viiniä unohtamatta.

Sarianna Sammalisto Senior Communications Manager (äitiyslomalla)

Sariannaa inspiroi suomenkielen loputtomat mahdollisuudet ja hän ilahduttaakin lähipiiriään persoonallisella verbaliikallaan, inhoten samalla turhaa jargonia. Uuden kirjan tuoksu ja uusien maailmankolkkien koluaminen saa fiiliksiin. Äitiyslomansa aikana Sarianna näkyy luultavasti Espoon metsäpoluilla.

Punavuori