Tietoa Meistä

Olemme viestinnän mahdollisuuksiin intohimoisesti suhtautuva 9 hengen tiimi. Haluamme tuoda viestinnällä selkeyttä muuttuvaan maailmaan. Toimintaamme ohjaavat yhteiset arvot ovat: rehellisyys, uteliaisuus ja tahto kehittyä. Olemme ketterä joukko eri alojen asiantuntijoita ja osa kansainvälistä hasan & partners Group -perhettä. Tutustu meihin.

Pursimiehenkatu 29–31 B
00150 Helsinki
Suomi
+358 424 6711

Seuraa meitä

Asiantuntijat

Eka Ruola CEO/ECD, hasan & partners group +358408600234

Eka rakastaa urheilua, karaokea, kirjallisuutta, elokuvia ja markkinointia sekä viestintää kaikissa muodoissaan. Ekan mukaan sellaista ongelmaa ei olekaan, jota ei voisi luovuudella ratkaista.

Tea Saloranta Client Operations Director +358405395498

Tea rakastaa huumoria, matkustamista ja maailman tarkkailua. Vapaa-ajalla eniten sytyttävät uuden oppiminen, rauhalliset kahvihetket ja syvälliset keskustelut – aiheesta kuin aiheesta. Laulajana Tea nauttii musiikista sen kaikissa muodoissa ja säveltää itsekin yhä silloin tällöin.

Nina Pulliainen Client Operations Director +358505482477

Nina rakastaa merta. Hänet löytää usein rantakalliolta mereen hypnoottisesti tuijottaen. Nina rentoutuu parhaiten nauraen – salitreeneissä ja remonttipuuhissa. Rauman murre paistaa läpi tämän naisen puheesta, ja välillä saattaa lipsahtaa lauseita Rauman giälel. Nina arvostaa ihmisissä aitoutta ja suoraselkäisyyttä.

Saara Torri Senior Communications Manager +358408600603

Saara haluaa tulla isona viisaaksi ja kerää oppia maailmaa nähneiden kirjailijoiden teoksista. Virtaa arkeen Saara hakee lenkkipoluilta ja stadin pyöräteiltä – oli kesä tai talvi. Silloin tällöin Saara kuorii itsestään esiin rokkitähden ja nousee lavalle kellaribändinsä kanssa.

Aino Makkonen Digital Communications Manager +358504114349

Aino fiilistelee uuden ideoimista ja olemassa olevan kehittämistä innostuen mielellään aiheesta kuin aiheesta. Musiikkitaustan omaavan Ainon mielestä ei ole mitään coolimpaa ja katu-uskottavampaa kuin kuorossa laulaminen. Vauhdikkaan arjen lomassa Aino rentoutuu ruokakauppojen ja apteekkien hyllyjä tutkien tai suunnitellen massiivisia remontteja asuntoihin, joita ei kuitenkaan luultavasti osta.

Lilli Loiri-Seppä Creative Strategist

Lilli on hoitoyksikön ensihoitajan puoliso, kolmen, kolmen vuoden sisällä syntyneen jalkapalloilijan äiti, hehkuttaja, joka uskoo rakentavaan suoruuteen, eikä pitkäaikaisen kollegan mukaan pelkää soittaa tarvittaessa Paaville tai Obamalle.

Riina Rinkinen Senior Communications Specialist +358440522938

Intohimoisesti hyvään ihmisyyteen suhtautuva Riina on loputtoman kiinnostunut niin yhteiskunnallisista ilmiöistä kuin tuoreimmista meemeistä. Tämä laajasti luova persoona mäiskii metallia bändinsä kanssa ja tekee synkkää sketsikomediaa. Koiria kohdatessaan hänen puheen tuottamisensa taantuu hädin tuskin ymmärrettävälle tasolle, mutta tilanne normalisoituu nopeasti oksitosiiniövereiden laannuttua.

Laura Ström Communications Consultant +358447109338

Laura on esteetikko, joka nauttii kukka-astelmien kokoamisesta ja pölyttyneiden huutokauppa-aarteiden metsästämisestä. Hyvän huumorintajun omaava Laura soittaa usein sormirumpujaan, sillä hän tietää, että elämä koostuu pienistä ohikiitävistä hetkistä – toisinaan hän vakavoituu pohtimaan mennyttä ja tulevaa maailmaa.

Piia Bertényi Communications Consultant +358456752595

Piia rakastaa maailmanmatkailua, kesäistä havumetsän tuoksua ja juoksua. Keväisin hän upottaa sormensa multaan ja kasvattaa pieteetillä tomaatit siemenistä taimiksi. Viikonloppuisin Piia hifistelee ruoanlaiton parissa, hyvää viiniä unohtamatta.

Sarianna Sammalisto Senior Communications Manager (äitiyslomalla)

Sariannaa inspiroi suomenkielen loputtomat mahdollisuudet ja hän ilahduttaakin lähipiiriään persoonallisella verbaliikallaan, inhoten samalla turhaa jargonia. Uuden kirjan tuoksu ja uusien maailmankolkkien koluaminen saa fiiliksiin. Äitiyslomansa aikana Sarianna näkyy luultavasti Espoon metsäpoluilla.

Punavuori