Blogi

Kirjoitamme mielellämme meille tärkeistä ajankohtaisista aiheista – työelämästä ja sen vierestä. Blogissa avaamme yhteisiä arvoja, näkemyksiä, jaamme onnistumisia ja otamme kantaa. Mukavia lukuhetkiä.  

Omin sanoin: työharjoittelu viestintätoimistossa

hasan communications sai ennen kesää riveihinsä mainion työharjoittelijan Vilma Hovin. Syksyn tullen Vilman palatessa opiskelemaan kysyimme, mitä työharjoittelu hasan communications -viestintätoimistossa antoi. Vilma kertoi omin sanoin.

Tea Saloranta Client Operations Director

Muutosviestinnän yllättävä kompastuskivi

Syksy on muutosten ja muutosviestinnän aikaa: uusia hankkeita, uusia projekteja, liiketoiminnan kehittämistä, organisaatiomuutoksia – tulevaisuuteen katsomista ja vanhasta luopumista. Lue tämä, jos kaipaat uutta näkökulmaa muutosten läpivientiin.

Tea Saloranta Client Operations Director

Viestinnän muotoilu ravistelee empaattisesti muutokseen

Yritysviestintää on, toisinaan syystäkin, syytetty liiasta irrallisuudesta vastaanottajien tarpeisiin, strategiseen ajatteluun tai myyntiin ja liiketoimintaan. Me hasan communicationsilla ja Frankly Partnersilla käärimme hihat, törmäytimme palvelumuotoilijat ja viestijät ja muodostimme täsmälääkkeeksi viestinnän muotoilun.

Aino Makkonen Digital Communications Manager

Merkitystekijät luovat kasvun edellytykset

Koska ihmiset ovat yksilöitä, voi merkitystekijöitäkin olla työelämässä monia. Tulevaisuudessa kiinnostavaa onkin löytää henkilöstöä yhdistävät jaetut merkitystekijät. Sillä työn imu, merkitys ja tarkoitus – siinä ovat kasvun ajurit vailla vertaa!

Tea Saloranta Client Operations Director

Tylsä viestintä vesittää hienon brändisi

Kommunikoinnissa on omat lainalaisuutensa ja hyväksi viestijäksi kasvetaan useiden onnistumisten JA epäonnistumisten kautta, myös yrityspuolella. Pitkän viestintäuran tehnyttä ihmetyttää silti, miten mielikuvituksettomia ja hampaattomia viestejä yritysmaailma on täynnä ja miten harvoin ne oikeasti koskettavat kohderyhmiään. Yrityksen brändiä ylisuojellaan, jolloin kommunikaatio muuttuu helposti turhaksi. Merkityksettömästä viestinnästä ei ole mitään hyötyä, mutta vahinkoa sillä voi saada aikaiseksi.

Tea Saloranta Client Operations Director

Kasvuyrityksen turha pullonkaula

Yrityksen perustehtävä on tuottaa voittoa. Kasvaa ja toimia yhä kannattavammin. Kasvuyrityksellä voi olla monia pullonkauloja. Markkinoinnin ei kuitenkaan tarvitse olla yksi niistä.

Tea Saloranta Client Operations Director

Miksi olen täällä?

Ei mitä teen tai miten, vaan miksi. No. Koen kipeää tarvetta olla avuksi. Olen auttamassa asiakasta ja asiakkaan asiakasta.

Lilli Loiri-Seppä Creative Strategist

Mitään ei enää saa sanoa!

Sananvapaus on mennyttä! Sensuuri on uusi musta! Korrektius on pilannut maailman! Näin huutaa hän, joka viestii väärin.

Riina Rinkinen Senior Content Specialist

Myydään vähemmän ja palvellaan enemmän (niin saadaan myytyä enemmän)

On taas se aika vuodesta. Se aika, kun vauhti kiihtyy, kilpailu kiristyy, kunnianhimo kasvaa ja siinä sivussa ehkä toisinaan vähän ahdistuskin. Puhun tietysti toiminnansuunnittelusesongista, jolloin suunnitelmien lisäksi uudet tulostavoitteet löytävät tiensä useimpien meidän pöydille. Vaan mistä reseptit ensi vuoden tuloskuntoon?

Aino Makkonen Digital Communications Manager