Blogi

Kirjoitamme mielellämme meille tärkeistä ajankohtaisista aiheista – työelämästä ja sen vierestä. Blogissa avaamme yhteisiä arvoja, näkemyksiä, jaamme onnistumisia ja otamme kantaa. Mukavia lukuhetkiä.  

Kunnianhimon tulee tihkua vastuullisuutta

Huoli ilmastonmuutoksesta on yhteinen ja koska aikaa on vähän, niin tilaa passivoitumiselle ei enää ole. Meidän kaikkien on muutettava toimintaamme ja meidän on pohdittava valintojamme – meidän on oltava kunnianhimoisempia itse elämää kohtaan, niin yksilöinä kuin yhteisöiden jäseninäkin. Kun olemme samaan aikaan kansalaisia, työntekijöitä ja kuluttajia, niin missä meidän vastuumme kulkee?

Laura Strom

Merkityksellinen työ on tärkeä osa arkea (rekry)

Haemme uuteen positioon digitaalisten sisältöjen tuottajaa, jonka sydän sykkii erinomaiselle asiakaskokemukselle – erityisesti verkossa. Etsimme rautaista tekijää, joka löytää työnsä merkityksen selkeästä viestinnästä, tuloksista, paremmasta asiakaskokemuksesta ja huolellisesta asiakastyöstä.

Tea Saloranta Senior Communications Manager

Yritykset tarvitsevat ammattikirjoittajia

Laadukkaan sisällön merkitys ajatusjohtajuuden ja myyntiputken kasvattajana on kiistaton. Mansikkapaikka kohderyhmän seuraaman median vieraskynäsivulla voi olla erinomainen investointi, jos tunnustaa seuraavan tosiasian; jokainen meistä osaa kirjoittaa, mutta vain harva on kirjoittaja.

Karoliina Harjula Communications Manager

Kaarle Hurtig hasan communicationsin luovaksi strategiksi

Pitkän linjan vaikuttaja, journalisti ja luova työläinen Kaarle Hurtig aloittaa huhtikuussa hasan communicationsin luovana strategina. Rekrytointi tukee hasan & partners Groupin viestintätoimiston tavoitetta rohkaista yritysten ja yhteisöjen viestinnän tekijöitä yhä luovempaan strategiseen ajatteluun.

Saara Lehtonen Communications Manager

Älä kontrolloi mainetta

Maine ja sen hallinta aiheuttavat monelle yritykselle harmaita hiuksia, kun luovinta monikanavaisessa viidakossa monimutkaistuu. Lopulta keinot, joilla vaikuttaa maineeseen, ovat kuitenkin hyvin yksinkertaiset.

 

Piia Bertényi Future Comms Specialist

Aina on aikaa lounaalle

Vietin neljä vuotta kotiäitinä neljän muksuni kanssa. Sinä aikana opin tärkeitä asioita työelämästä.

Kati Ala-Ilomaki Content Writer

hasan communications lanseeraa audiosisältöihin keskittyvän Podimedian

Audioviestintä on vahvassa kasvussa. hasan communications vastaa kysyntään lanseeraamalla podcasteja yrityksille tuottavan Podimedian. Podimedian tavoitteena on tuoda podcastit yhdeksi vahvaksi viestinnän välineeksi ja mahdollistaa informatiiviset sekä viihdyttävät podcast-sarjat sisältömarkkinoinnin keinoin. hasan communicationsin Podimediaa luotsaa radiotoimialan pitkän linjan ammattilainen Sanna Mämmi.

Päivi Holmqvist Managing Director

Uskalla luoda vapaata sisältöä omaan mediaasi

Sisällöntuottamisen tarve on ymmärretty. Haaste on se, minkälaista sisältöä uskalletaan tuottaa ja julkaista. Suurin osa hirttää itsensä kiinni sisältöön, joka ei kiinnosta ketään.

Sanna Mammi Account Director, Senior Consultant