Olemme innoissamme kuulemaan, miksi juuri sinä monimuotoisen viestinnän asiantuntijana olisit hyvä täydennys meidän dynaamiseen tiimimme. Muutamia vinkkejä sinulle, mitä meillä on mielessä:

  • Sinulla on jo useamman vuoden kokemus joko B2C- tai B2B-maailmasta
  • Olet strateginen ajattelija, jolta sujuu myös konkreettinen toteuttaminen
  • Saat kicksejä haasteista ja kunnianhimosi vyöryy yli äyräiden
  • Olet nopea ja ketterä, pompit asiasta toiseen erinomaisen keskittymiskykysi ja tarkkuutesi avulla
  • Laaja-alaisuutesi lisäksi voit olla erinomainen jollain tietyllä osa-alueella, kuten brändistrategiatyössä ja sen viemisessä asiakaskokemukseen, vastuullisuusviestinnässä, kriisiviestinnässä, vaikuttajaviestinnässä, mediatyössä, sisällöntuotannossa, fasilitoinnissa, digitaalisessa viestinnässä tai viestinnän palvelumuotoilussa – kerro sinä
  • Erinomainen asiakaskokemus on intohimosi
  • Hyppäät heti tuumasta toimeen tuloshakuisuus mielessä ja myyntityö maistuu
  • Haluat tehdä veret seisauttavaa viestintää, joka puhuttelee niin asiakasta kuin hänen asiakkaitaan 
  • Viihdyt toimistomme luovassa ilmapiirissä, jossa tehdään yhtenä tiiminä yhteistyötä hasan ryhmän eri ammattilaisten kanssa  

Haemme henkilöä, joka tuottaa englanninkielistä sisältöä natiivitasolla, vaikka äidinkielesi on suomi. Sisällöntuotannon osaamisesi on vahvaa ja laaja-alaista. Jos tämä ei aivan toteudu kohdallasi, älä epäröi hakea. Meille haetaan useampaa osaajaa, joilla on hieman eri profiili. 

Tarjoamme sinulle ammatilliseen kehitykseen uutta kulmakerrointa: luovan ympäristön ja mahdollisuuden tehdä yhteistyötä hasan & co. ryhmän yli 180 ammattilaisen kanssa, mahtavan tiimin sekä hyvät työsuhde-edut. 

Hakemusta sisään

Jos juuri sinä olet tuleva hasancommssilainen, laita välittömästi hakemusta sisään, sillä haastattelemme hakijoita sitä mukaa, kun teitä bongataan. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, sekä CV:si ja relevantit työnäytteesi 28.02.2020 mennessä [email protected] otsikolla ”Viestinnän moniottelija”. 

hasan commsin vetäjä Kirsi Mäki vastaa lisäkysymyksiin 19.02. klo 10-11 ja 25.02. kello 15-16 puhelinnumerossa 0400 978 578. Voit laittaa myös meilitse kysymyksiä.

p.s. Uudet verkkosivumme ovat työn alla. Nykyisistä sisällöistä päiväykset ovat umpeutuneet mm. tarjoaman osalta.